Bli medlem →

Ammerud neste

Nytt år og nye muligheter!

13 kamper gjenstår av grunnserien og før jul la vi et godt fundament. 11-6 er fasiten og en delt andreplass er utgangspunktet før vi kommer inn på oppløpssiden.

Nå kommer de tøffe kampene på rekke å rad for å spille seg til best mulig plassering. BLNO er rekordjevn og alle kamper lever sitt eget liv.

På søndag står Ammerud på motsatt banehalvdel og de grønne fra Groruddalen har virkelig styrket seg inn mot andre halvdel av sesongen. Illarion Bonhomme, Oliver Visnes og Roy Nwachukwu er noen av spillerne som har kommet inn for å styrke laget som ligger som nummer 10 på tabellen. Henrik Davidsen, Mustafa Dibba og Eric Gilchrese har levert varene og nå får Ammerud mange flere strenger å spille på.


Ammerud har slitt med sykdom og skader og mangler flere av sine sentrale spillere i dagens kamp. Se lagoppstillingene lenger nede.

Roy Nwachukwu er en ringrev i norsk basket. Nå skal han hjelpe Ammerud oppover tabellen.Et giret hjemmelag:

Frøya fikk en tung siste kamp før jul og er revansjesugne før kampen mot Ammerud.

Coach Ramberg sier at tenningsnivået på trening har vært bra og at spillerne virker å være i god form. Ognjen Nisavic er fortsatt ute med skade og blir å se på sidelinjen noen uker til. Samba Jaw, Even Hellesen og Halfdan Bjørn-Dønnem er også ute. Både Samba og Even er tilbake i trening men rekker ikke søndagens kamp.

Møt opp i Frøya Arena på søndag 17:00 og støtt laget i denne viktige kampen.

Dagens lagoppstillinger


Billetter finnes her: https://froyabasket.ticketco.e...