Bli medlem →

Gjenforenes med gamletreneren

28 år gamle Skyler White har signert en avtale for kommende sesong. Det er bare å glede seg til å se den 203 cm høye karen fra Seattle.


Skyler kommer sist fra spill i Engelske Surrey Scochers. Han ledet den britiske ligaen i antall 3 poengstreff og traff hele 40 % av skuddene han tok. Med ett snitt 15.5 poeng, 7.9 returer og 1.6 blokker ( nest best i ligaen) var Skyler en viktig bidragsyter i laget sitt.


- Gjenforenes med gamletreneren

Skyler har tidligere spilt for vår nye coach Hugo Salgado i portugisiske Terceira. Nå gjenforenes de og de kan ikke få skrytt nok av hverandre. Coach Salgado beskriver Skyler som en vinnerskalle og en som vet å levere når det gjelder. Han har en tilstedeværelse i begge ender av banen og er mye mer enn bare en god skytter. Han har god lengde og vil kunne forsvare kurven vår på en glimrende måte og dra med mange returer.


Skyler tilfører det unge Frøyamannskapet størrelse og en god porsjon erfaring fra solide ligaer i Europa.
Han skal også jobbe i klubbens skoleprosjekt og bidra til å utvikle i breddeavdelingen som coach. Vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med Skyler White i sesongen som kommer.


Heia Frøya