Bli medlem →

God test før sluttspillet

Årets siste lokaloppgjør inneholdt mange høydepunkter. I siste periode dro Frøya fra og ledet med så mye som 24 poeng mot de rutinerte herrene til Fyllingen.

Bortelaget ble nylig forsterket med landslagsspiller og fjorårets all-star Bouna Ndiaye. Tometersmannen fra Hop kom av benken og viste umiddelbart at han er en av landets beste basketballspillere. Lagene fulgte hverandrene som skygger og byttet på å lede gjennom hele første halvdel. Til pause ledet Frøya 49-47.

Cam Gregory herjet under kurvene og bidro med blant annet med 23 poeng og 12 returer

I andre halvdel økte hjemmelaget intensiteten i forsvar og klarte med det å rykke litt i fra. 68-61 var stillingen inn mot siste periode.

I de siste 10 minuttene var Frøya overlegen og ledet med så mye som 24 poeng. Da satt både Cam Gregory og Wayne Stewart seg på benken og flere av unggutta fikk noen fortjente minutter. Fyllingen satt inn ett helbanepress for å kutte ledelsen og tilslutt endte kampen 91-77.