Bli medlem →

Ny sesong i anmarsj

Sesongen 24/25 er på mange måter i gang, selvom seriespillet ikke har startet. I Frøya Basket har det skjedd mye siden sommerferien og her skal du få en liten oppsummering.

Nye coacher:

Mantas Buinauskas, Clara Orts og Brent Hackman har startet å jobbe med sine respektive lag. De har kommet godt i gang og blitt tatt godt i mot sålangt.

Toppdommer Mantas Buinauskas har byttet ut fløyten med coachebrett og kjegler
3X3:

I august arrangerte vi sammen med flere andre klubber 3X3 turnering i Frøya Arena. Dette ble en stor suksess og over 30 lag var med i turneringen. Vi håper å gjenta dette om ikke lenge.

Basketakademiet:

I august ble også Frøya Basket innlemmet i Basketakademiet. Der er allerede Fyllingen, Gimle, Ulriken, Bønes, Hop, Kirkevoll og Ytrebygda med fra før. Sammen skal vi bidra til å gi gode tilbud til barn og unge som ønsker å drive med basketball. Målet er å styrke tilbudet over hele byen.

Basketakademiet skal løfte tilbudet til barn og unge i nærområdet
Jentekveld:

Første helgen i September arrangerte vi sesongens første jentekveld i Frøya Arena. Jentene var samlet på kryss og tvers av alder og nivå. Det ble både pizza, spilling og mye gøy aktivitet.

BLNO-laget har startet preseason:

Tidlig i August startet ligalaget sin treningskamp inn mot ny sesong. Litt etter litt er alle spillerne på plass og mange venter nok spent på årets to amerikanske spillere.

Den første treningskampen er unnagjort og vi ser frem til første ligakamp i Frøya Arena. Alle spillerne i ligastallen er viktige brikker for at Frøya Basket fungerer og mange er trenere, lærere i leksehjelpen eller har andre viktige funksjoner utenom å være spillere.

Dette er noe som er svært viktig for klubben og utviklingen av basketball på Melkeplassen. Nå gleder vi oss til Bærum open for de lagene som reiser over fjellet.

Deretter venter klubbens tip-off arrangement og serien er straks i gang for alle.