Bli medlem →

To hjemmekamper i helgen


I BLNO tettes det til på tabellen. I skrivende stund står tre lag med 7 tap, og to lag med 8.

På fredag kommer et forsterket Asker Aliens på besøk i Frøya Arena. Petar Radojicic som var svært god for Tromsø Storm forrige sesong er på plass under kurven for Asker. Serberen er kommet inn for en skadet Amadi Ikpeze. Asker blir et helt annet lag enn tidligere i sesongen. Sammen med svenske Sebastian Sjøberg og Amerikaneren som etterhvert kanskje kan kalles nordmann Joshua Hart, utgjør de en meget solid trio! Rundt dem finner man gode norske skyttere i Benjamin Cox, Gaute Haugen og Anders Langenget. Av benken kommer juniorene William Kruse og Filip Øverås. Den gamle storheten ledes av den blide svensken Basil Shiltag og kan fort bli en joker på den siste tredelen av sesongen. Asker kan slå hvem som helst og viste det blant annet i forrige helgs kamp mot Fyllingen at de er gode.

Petar Radojicic har spilt i gult før, nå skal han hjelpe Asker oppover på tabellen


Vi har allerede møtt Asker to ganger denne sesongen og har vunnet begge gangene. Den første kampen var åpningskampen og vi tok en komfortabel seier på hjemmebane. Den andre kampen i Asker ble en thriller til siste slutt. Asker ledet gjennom store deler av kampen og ikke før Valen Tejada satte en tøff to-poenger tretten sekunder før slutt kom avgjørelsen. Vi vant 67-66 og tok en viktig seier.

Nå kommer Asker til Bergen og er nok sugne på revansj!

Tøff uke for Bærum!

Bærum møter Kongsberg og Fyllingen før de møter oss på søndag. Det unge Bærum-laget har gjort en meget godkjent sesong sålangt. Nå får de noen styrkeprøver denne uken, og får de minimum to seire på de tre kampene er de virkelig med å kjemper i toppen. Ledet av veteranene Stian Mjøs og Sjur Dyb Berg er Bærum i stand til å konkurrere med alle. Før jul kom i tillegg den senegalesiske tometers-mannen Osseynou Mbow inn i laget. Han gir laget mer erfaring og lengre under kurven. Mbow kommer fra spill i Qatar hvor han forrige sesong snittet på 9 poeng og 7 returer.

210 cm høye Ludvik Mürer Bergseng er Bærums supertalent! Foto: Erik Berglund


I tillegg har Bærum to virkelige store talenter i Ludvik Mürer Bergseng og Oscar Hellebust, begge født i 2006 og som gjør sine saker bra i BLNO.

Det blir to tøffe kamper for Frøya som vil kjempe for å bli værende i toppen av BLNO-tabellen. Ta turen til Frøya Arena i helgen for noen spennende og ikke minst viktige kamper.

Billetter finnes her: https://froyabasket.ticketco.e...