Bli medlem →

Toppkamp i dalen

Frøya og Fyllingen har hatt mange tøffe dueller i årenes løp. I år har begge lagene lagt i toppen hele veien men forskjellen har vært stor når lagene møtes. Kan noen tukte Fyllingen denne sesongen?

Ledet av to amerikanske stjerner i Terrell Brown og Isaac Likekele har Fyllingen kjørt over og slått samtlige lag i årets BLNO. Foruten to tap i sesonginnledningen så har de blå vært klart best.

Det er sjeldent man ser så lange
rekker med seire. Sist vi så lignende var i 2019/20 sesongen. Da vant Kongsberg Miners 24 på rad. Sesongen stoppet i kvartfinalen pga covid19-pandemien. Da Miners var 1-1 mot Asker Aliens.

I 2017/18 sesongen vant Asker Aliens serien og 23 kamper på rad før de tapte 3 av sine 4 siste. Deretter tapte de mot Kongsberg Miners i finalen.

I 2009/10 sesongen tapte Asker Aliens bare en kamp i grunnserien.

I 1999/00 sesongen gikk Ulriken Eagles ubeseiret gjennom alt og tapte ikke før den niende kampen i 00/01 sesongen.

Fyllingen jakter altså sitt første seriegull og er på stø kurs. Kan de slå noen av disse rekordene på veien?


En stor test:

For Frøya sin del er dette en ny stor test for det unge mannskapet til Frode Ramberg. Dette er tredje gang lagene møtes og vi hadde progresjon i kamp to. Da våget vi mer og spilte jevnt en stund. I årets første kamp fant vi tilbake til godfølelsen vi hadde i starten av sesongen, denne ønsker vi å bygge videre på.

For første gang på lenge kan vi stille 12 spillere. Sykdom og skader har virkelig preget årets sesong. Vi føler likevel vi levert bra og kommet oss gjennom på en god måte.

Ognjen Nisavic, Halfdan Bjørn-Dønnem og Samba Jaw er ikke tilgjengelig grunnet skader.

Vi gleder oss til kamp og håper å se mange Frøyafans på kampen.

Hoppball 19:00.