Bli medlem →

Baard Stoller blir daglig leder

Trenerlegenden trer inn i ny rolle i klubben etter to år som ligacoach og breddekordinator. Nå får han ansvar for å videreutvikle Frøya Basket på heltid.

Det nyvalgte styret i Frøya Basket har ansatt Baard Stoller som daglig leder. Stoller blir dermed klubbens første fulltidsansatte i administrasjonen noen gang.

Dette er en stor og viktig dag for Frøya og en ansettelse vi tror skal gjøre oss til et enda bedre sted å være for barn og unge sier styremedlem Alexander Løseth. Løseth fortsetter: Baard besitter en enorm kompetanse på klubbdrift og vi har blitt godt kjent med han gjennom de siste to sesongene. Vi føler oss sikre på at han har de kvaliteter som trengs for å gjøre Frøya Basket til en stor breddeklubb med et tilbud til alle som ønsker å drive med basketball.

Vi har allerede startet en rekke prosjekter som Baard har en svært sentral rolle i. Både skoleprosjekt, 3X3, ungt lederskap og jenteprosjektet er prosjekter som gjenspeiler kjerneverdiene i klubben. Baard har tatt ett stort eierskap til disse prosjektene og det å ha han med videre bidrar til å skape kontinuitet rundt dette arbeidet. Det er naturligvis noe vi er svært glade for å ha lykkes med å få til.

I tillegg til administrativt arbeid vil Baard også bidra som coach i ungdomsavdelingen.

Baard sier dette om sin nye rolle i Frøya: Mulighetene som ligger i Frøya er store. Med egen hall og mange som bidrar i og rundt klubben er potensialet for å skape noe unikt veldig spennende. Etter mange år som coach på alle nivåer så trigges jeg nå av tanken og muligheten for å utvikle Frøya til å bli en stor og flott klubb. Vi har kommet godt i gang og allerede startet opp mange nye lag og prosjekter. Vi ønsker å kunne tilby barn og unge i nærområdet et sted hvor de kan trives med venner, utvikle seg som mennesker og spillere samtidig som får drive med noe de elsker.

Baard og Frøya Basket er allerede i gang med forberedelser til den kommende sesongen i 2022/23 og vi gleder oss til fremtiden!

Heia Frøya!