Bli medlem →

En vanskelig kvartfinale venter i nord

På de siste 15 kampene i Tromsøhallen har Tromsø bare tapt en kamp. Det var mot seriemester Kongsberg Miners.

Laget vårt har forandret seg mye siden vi var i Tromsø sist. DeAngelo Stewart og Ognjen Nisavic har kommet inn og de unge norske spillerne har tatt steg. I tillegg har laget blitt bedre kjent med hverandre og ligaen.

DeAngelo Stewart har tilført Frøyalaget mye bra.


Stewart har vært positiv for gruppen. Han spiller hardt, både i forsvar og angrep. Han har et godt skudd og er en god returtaker. I tillegg har han masse erfaring fra spill på college og fra flere gode ligaer i Europa.

Ognjen Nisavic vet hva som kreves i sluttspillet


Playmaker og storskytteren Ognjen Nisavic er endelig tilbake etter skade. 32 åringen fra Jagodina i Serbia har vært en av BLNOs beste spillere i en årrekke. Nå skal hans rutine og erfaring bidra til å hjelpe laget i sluttspillet. Ognjen er en leder på og utenfor banen. Han er profesjonell i tilnærmingen til basketball og har vært en viktig bidragsyter både på ligalaget og i resten av Frøya siden han kom hit.

19 åringen Jørgen Lamo har gått fremst blant de unge lokale. I de seneste kampene har flere meldt seg på.


Ungguttene Jørgen Lamo, Burak Kizilirmak, Christopher Dalland og Samba Jaw har funnet seg mer og mer tilrette i sine roller. Flere ganger denne vinteren har gutta steppet opp og vært viktige bidragsytere i tøffe kamper. Før sesongen sa Coach Salgado at de unge ville og måtte ta steg for å hjelpe laget. De har alle respondert positivt på dette og brettet opp ærmene.

Vi gleder oss stort til å sette i gang med sluttspillet. Det er nå det gjelder. Vi skal være klare alle mann!


Heia Frøya!