Bli medlem →

Før kampen: Andre finale

Den første finalen endte med 11 poengs tap. Men å komme tilbake fra 31 poeng ned og gi de regjerende mesterne kamp til døren viser styrke. Det tar vi med oss inn i kamp 2.

Vi fikk ikke starten vi ønsket oss på finaleserien men vi klarte å løfte oss etter en helt grusom start i Gimlehallen. Første halvdel føltes som en vond drøm. Ingenting virket, Gimlehallen var elektrisk og Gimle skjøt 3 poengere som om de kastet erter store lungegårdsvann.

I pausen må coach Salgado ha sagt noe lurt for laget kom ut med en annen intensitet, en annen guts og med mye bedre spill. Vi kuttet ned forspranget sakte men sikkert og spilte oss inn igjen i kampen.

Sammen skal vi reise oss


Selvom vi ikke klarte å vinne kampen så gikk vi ut fra første finale med en følelse av at dette er mulig å snu. Vi har ingen finaleerfaring i laget, mens Gimle var her så sent som i fjor. De har mange spillere med mye erfaring fra både collegespill og landslag.

Men vi skal gi de kamp! På søndag spiller vi i vår hall, i vårt hjem. Vi skal frem med brystkassen og vise oss fra en bedre side. Vi skal gjøre alt vi kan for å utligne serien.


Billettene flyr ut og vi forventer rundt 1000 mennesker i Frøya Arena. Møt opp og bli med på festen.

Billetter finner du her:

https://froyabasket.ticketco.e...