Bli medlem →

Før kampen mot Gimle

Det er igjen duket for et heftig bergensoppgjør i Frøya Arena.

Gimle tar den korte turen fra Slettebakken til Melkeplassen for å kjempe om seier, heder og ære. Gimles kaptein og viktige bærebjelke Milovan Savic har slitt med skade men var forrige helg tilbake med et brak. Han leverte en trippel double i seieren mot Tromsø Storm.

DeAngelo Stewart debuterer!

Den allsidige amerikaneren får i kveld sin Frøyadebut. Stewart er ikke en ukjent spiller for Coach Salgado. De var motstandere i Portugal og fant tonen raskt etter at Stewart kom til Bergen. Vi gleder oss til å se han i Frøyadrakten.

Vi nærmer oss fullt lag:

18 åringen Christopher Dalland er tilbake fra skade.


Skader har forfulgt oss hele høsten men nå ser vi lys i tunnelen. Christopher Dalland er endelig tilbake i kveld. Ognjen Nisavic har fortsatt noen uker igjen før han er klar, men vi ser klar bedring også hos han. Skyler White returnerer også snart til Bergen etter å ha blitt far for første gang. Vi gratulerer så mye.

En heidundrende kamp:

Vi ser virkelig frem til kveldens oppgjør og vi spår en fartsfylt kamp med stor underholdning fra begge lag. Gimle trakk det lengste strået sist lagene møttes og vant med 92-86 i Gimlehallen. Hvem tar seieren i kveld?

Billetter til kampen finner du her: https://froyabasket.ticketco.e...