Bli medlem →

Gjensyn med gamle kjente

Vi har på ny vært gjennom en landslagspause og nye ligakamper står for tur. Nå venter det mest lokale lokaloppgjøret i BLNO. Hvem vinner slaget om Bergen vest?

Norge klarte dessverre ikke å få med seg nye seire i kampene mot Nord-Makedonia og Slovakia. Det ble likevel en fest i Haukelandshallen søndag kveld. Nå er BLNO i gang igjen og kveldens kamp er en av de kjekkeste å spille gjennom sesong. Lokaloppgjør mot Fyllingen.

John Knight lll sørger underholdning hver gang han spiller


Det er bare noen få kilometer mellom klubbene, men i år er en ting som er spesielt. Hele åtte av Fyllingens spillere har vokst opp eller spilt i Frøya i flere sesonger. Det betyr gjensyn med gamle kjente, noe vi naturligvis synes er hyggelig. Fyllingen har startet sesongen bra og ser ut som et lag der blir å finne i toppen av årets BLNO. Mange erfarne og gode spillere og med ligaen tatt i betraktning god kontinuitet i troppen.

For vår egen del har sesongstarten vært delt i to. Vi startet sesongen med å vinne fire på rad før vi fikk en tapsrekke som var like lang. Før landslagspausen fikk vi en etterlengtet opptur med seier hjemme mot Asker Aliens. I kveld blir det spennende å se hvem som trekker det lengste strået. Vi tror uansett på en tøff og god basketballkamp!

Hoppball kl 18:30 i Fyllingsdalen idrettshall.