Helgens Frøyakamper

13. og 14. Mars ble det spilt 9 seriekamper med Frøya-lag på parketten. Dette er den tredje kamphelgen etter den ufrivillige pausen som stengte seriespill for aldersbestemte lag. Derfor er det ekstra godt å se gleden og entusiasmen spillerne stiller med til tross for tomme tribuner. Dette betyr mye for ungdommene!

Lørdag:

U13G-A Frøya 29 – 42 Gimle Clippers

Ljubomir og Mathias sine gutter fikk besøk av Gimle Clippers i årets andre kamp. Det ble en tøff kamp hvor vi kjempet hardt gjennom hele kampen. Det ble tilslutt et 13 poengs tap for U13 gjengen.

U13J Frøya 40 – 18 Ulriken Eagles 2

Frøya sine U13-jenter spilte Ulriken Eagles 2. Jentene til Frøya var klare fra start, og spilte en god første periode hvor de opparbeidet seg en ledelse på rundt ti poeng. Ulriken spilte seg deretter raskt inn i kampen, og ved halvtid var det ikke mange poeng som skilte lagene. Etter pause økte Frøya sine jenter intensiteten i forsvar og tok takket være det et solid grep om kampen. Frøya vant dermed til slutt relativt komfortabelt med sluttresultatet 40-18. En fin seier for jentene!

U19G-A Frøya 2 77 – 87 Frøya 1

I den eldste klassen stiller vi i år med to lag. Frøya 1 holder U19 alder mens Frøya 2 består av vårt U17 lag. Dette er en kamp som inneholder en hel del prestisje. Alle disse spillerne kjenner hverandre godt og dette bærer kampbildet sterkt preg av. Sist lagene møttes vant Frøya 1 komfortabelt, men denne kampen ble hakket mer spennende. Frøya 1 er eldre og mer fysisk. Nettopp dette gjør at de får dyp posisjon rundt kurven og trekker feil. Denne kampen ble avgjort fra straffelinjen.

U19G-A Gimle 81 – 75 Frøya 2

Søndagskveld var det duket for nok en tøff kamp for Frøya 2. Denne gang var motstander Gimle i Gimlehallen. Hjemmelaget kom klart best ut av startblokkene med en intensitet Frøya-guttene innledningsvis slet med å matche. Gimle gikk derfor inn i fjerde periode med en 72-55 ledelse. Men sterkt forsvarsspill og god uttelling fra trepoengslinjen gjorde at det plutselig ble spenning i kampen igjen. Dessverre var ikke sluttspurten nok til å vippe kampen i Frøyas favør. Men til tross for tap er det positivt å se samtlige spillere notere seg på poengtavlen.