Bli medlem →

Klar for en atletisk batalje

  • Skrevet

Sesongen har startet perfekt for Frøya, som for øyeblikket ligger på toppen av tabellen. Søndagens motstander Ammerud har kanskje ikke vunnet så mange kamper, men alle kampene Oslo-laget spiller er jevne, og ikke minst spektakulære.

Ammerud ligger kanskje på en åttende plass så langt, og har bare vunnet en kamp og tapt fem. Likevel har Ammerud bare en +/- på -16 poeng. I tillegg er importspilleren Amos Dwayne Harris toppscorer i ligaen sammen med Bærums Stian Mjøs. For serieleder Frøya er det Wayne Stewart Jr. som er toppscorer, og har en 4.plass i ligaen.

Kampen kommer til å by på nye utfordringer for Coach Stoller, noe som han gleder seg til.

– Ammerud har mange veldig gode atleter, og har flere ganger vist at de har potensiale for å score mye poeng. De kommer til å bli en utfordring forsvarsmessig for oss.

Baard
Baard Stoller under en timeout tidligere i sesongen. Foto:Brage Titlestad


Kommer til å bringe show

Det er ikke bare Harris denne sesongen som har imponert for Ammerud. Jordan Session er på 3.plass på toppscorerlisten, mens Mustapha Abdou Dibba ligger på en 6.plass i ligaen. Dermed er det tre importspillere hos Ammerud som imponerer voldsomt denne sesongen. Samtidig har også Frøya flere unge lokale spillere som imponerer, samt at flere av importene spiller godt. En spesiell duell å se opp for er duellen mellom Ammeruds Session og Frøyas Corey Brown som garantert vil by på harde dueller, og mye show.