Bli medlem →

Lyset sluknet da Gregory og Frøya brøt tapsrekken

• Skrevet

Frøya hadde tapt flere kamper på rad før kampen mot Tromsø, mens Tromsø hadde vært i bedre form. Så gikk lyset for Tromsø Storm, både i arenaen og på banen.

Tromsø Storm 69-86 Frøya Basket

Etter en liten utsettelse før kamp på grunn av at lyset slukket var det Frøya som startet best i Tromsøhallen, mye takket være Wayne Stewart Jr som allerede etter første periode stod med 10 poeng. Til pause ledet Frøya 43-33, og med bare åtte spillere hadde alle fått spilletid allerede.

– Vi spiller bra forsvar hele kampen, og vi spiller sterkt sammen som lag, og det gjør at vi får flyt i angrep. Vi øker ledelsen bit for bit og spilte bra, sier Jørgen Lamo om kampen.

I tredje periode handlet alt om Frøya når de vant perioden 26-12 og økte dermed ledelsen og kunne kontrollere kampen inn til full tid. Til slutt vant Frøya 86-69, og toppscorer i kampen ble Wayne Stewart Jr, med sine 25 poeng. Cameron Gregory, Faris Verlasevic, og Daniel Sandven endte alle også med over 10 poeng. I tillegg hadde Jørgen Lamo 11 poeng og 5 steals, noe han er fornøyd med selv.

– Jeg kom fort inn i rytmen og da gjelder det bare å ta sjansene videre når man er varm. Jeg var litt ekstra aggresiv i forsvar i dag også så det var godt å få de stealsene.

Enda i toppen

Til tross for en kort tapsrekke nå nylig er den endelig over, og Frøya ligger enda oppe i toppen og kjemper. Etter ca en tredjedel av sesongen er det fortsatt de tre bergenslagene som ligger på de tre øverste plassene, med Frøya på en 3.plass så langt. To seiere over Asker Aliens og Kongsberg Miners som Frøya skal møte før juleferien. Men først venter Nidaros Jets i Trondheim neste helg.

– Vi er nødt til å gå ut med mye energi og jeg tror om vi spiller bra basket så vinner vi den kampen, avslutter Jørgen Lamo.