Bli medlem →

Opp og ned, og opp igjen?

Sesongen startet på en veldig god måte. 4 seire av like mange muligheter. Så kom like mange tap på rad.

Til helgen kommer Asker Aliens på besøk og vi har mulighet til å bryte den verste tapsrekken på over to år. Asker har fått en tung start på sesongen men nå har også den gamle storheten fått på plass forsterkninger. En stor amerikaner i Amir Yusuf og en spennende franskmann ved navn Tom Dumont. Dette er to karer som bør ha mulighet til å gi Joshua Hart støtte og som kan skape åpninger for Askers unge talenter.

For vår egen del har det vært flere lyspunkter selvom vi har tapt flere kamper på rad. Jørgen Lamo har fått på seg voksenbuksene og viser lovende takter. Han har tatt ansvar ved å både ta mange returer og ved å score poeng gjennom god skyting og flotte driver inn mot kurven. Både Christopher Dalland og Kim-Abdou Ndow har begge hatt kamper der de har levert gode prestasjoner. Unge spillere varierer i prestasjonene og i Frøya skal de få lov å utvikle seg.

19.9 år er snittalderen på årets Frøyalag


Lamo har tatt steg nå i flere sesonger, Dalland har sin første sesong der han er tilgjengelig til hver kamp og Ndow har sin første sesong i BLNO. Vi gleder oss til å følge utviklingen til både disse karene og resten av det unge Frøyamannskapet utover sesongen.

På lørdag venter altså Asker Aliens på andre banehalvdel og vi gleder oss til en ny og tøff kamp.

Hoppball kl 16:00.