Bli medlem →

Samarbeidet med Nr1 Fitness utvides

Frøya Basket og Nr1 Fitness har inngått et større samarbeid.
Norges triveligste treningssenterkjede blir nå å finne i flere av klubbens segmenter.

Før forrige sesong inngikk Frøya Basket, Nr1 Fitness Laksevåg og Nr1 Fitness Fyllingsdalen et samarbeid som i utgangspunktet handlet om trening.
Nå har Nr1 Fitness fått plass på draktryggen til BLNO-laget. Daglig leder på Nr1 Fitness Laksevåg, Marianne Enberget sier hun er stolt av å kunne bidra til en klubb som ønsker å gjøre en forskjell for barn og unge i nærområdet. Laksevåg og Fyllingsdalen trenger idrettslag og organisasjoner som bryr seg, Frøya Basket er definitivt en slik aktør. Det er hovedgrunnen for vårt samarbeid. Vi deler mange av de samme verdiene: Inkludering, trivsel, utvikling og mestring.

Nr1 Fitness blir å finne på draktryggen i år


Nr1 Sportsklinikk trener store og små!

Med på laget er også Nr1 sportsklinikk som skal bidra med å skape gode treningsrutiner for klubbens medlemmer.
De er i Frøya Arena ukentlig og har styrke, koordinasjon og bevegelighetstrening for ungdommene i klubben. I tillegg er de å finne på klubbens hjemmekamper i BLNO. _
Dette samarbeidet er veldig spennende og noe helt nytt for begge parter. Vi ønsker å kunne skape gode vaner for våre unge spillere. Den fysiske delen av det å være basketballspiller er vel så viktig som basketball tekniske sier klubbens daglige leder Baard Stoller.

Barn og unge i sentrum


Nr1 Fitness billetten.

Som en del av samarbeidet går Nr1 Fitness Laksevåg og Fyllingsdalen inn og spanderer BLNO-billetter på alle barn under 13 år denne sesongen.
Basketball er en idrett som fenger barn og unge sier Enberget. Vi synes det er kjempegøy å kunne gi morsomme kamp opplevelser i Frøya Arena til barna i området gjennom hele sesongen.


Medlemspriser:
Vi minner også om at alle medlemmer i Frøya Basket får rabatterte priser på medlemskap hos Nr1 Fitness.


Vi gleder oss over samarbeider med Nr1 Fitness og ser frem til fortsettelsen!