Bli medlem →

Storseier når Frøya hang seg med i toppen igjen

  • Skrevet

Frøya hadde kontroll på kampen fra start av og tok med det sin andre seier på rad. Det betyr at gjengen fra Melkeplassen enda henger med i toppen av tabellen sammen med forhåndsfavorittene.

Frøya 103-62 Nidaros Jets

Forsvaret vårt var bra i dag, vi skapte ett bra trykk på ballen, noe som førte til at Nidaros ikke fikk til sitt spill. Vi får en god og kontrollert seier i dag, sa Stoller i sendingen etter kampen.

Frøya var store favoritter foran møte mot Nidaros Jets, og det ble som forventet en komfortabel seier til Frøya.

Frøya kom godt i gang i kampen og ledet etter første periode 28-20. I andre periode fikk Nidaros Jets en grusom periode, og Frøya gikk opp til en 20 poengs ledelse. Til pause stod det 55-32 til Frøya. Mye takket være en enorm omgang fra Cam Gregory som hadde 18 poeng, 11 returer og 5 assists i første omgang. Totalt endte den amerikanske stjernen med 25 poeng, 15 rebounds, 7 assists, og 4 steals.

I den tredje perioden fortsatte Frøya-maskinen og dure på, og med 30 poengs ledelse var Frøya på vei til å ta årets tiende seier denne sesongen. Med totalt 30 turnovers fra Nidaros endte det til slutt med en 103-62 seier til Frøya.

– Det er klart vi har en del scoringspunch i flere. Cameron var bra i dag, Faris er en storscorer, samme med Juan Ferrales. Johan Flaa har vært litt syk i det siste så han begrenset vi litt, og så har vi en som scorer mye i Wayne, sa coach Baard Stoller til TV2 etter kampen.

Garras debut

Unge Ionas Garras kom til Frøya fra Kongsberg Miners i sommer, men har slitt med en skade i armen som har holdt han ute av spill fram til nå. Mot Nidaros fikk han sine første minutter i Frøya-drakten. 19 minutter ble det til slutt for Garras som fikk ett poeng, 2 rebounds og 5 assists. I tillegg hadde Nidaros Jets en debutant i amerikanske Christopher William Carter.

Siste runde før jul

Nå gjennstår det kun to kamper igjen for Frøya Basket før det blir en kort juleferie. Neste helg venter Asker Aliens og Kongsberg Miners på bortebane. Neste hjemmekamp er 9.januar mot Ammerud.