Bli medlem →

Årets siste hjemmekamp og en tur til det kalde nord

  • Skrevet

Frøya hadde en fabelaktig start på sesongen i år, og etter ett par tøffe kamper, venter nå enda en tøff hjemmekamp når Bærum kommer på besøk. Bare et par dager senere går turen til Tromsø for jakte årets andre seier mot Tromsø Storm.

Frøya ligger for øyeblikket på en andreplass på tabellen, mens Bærum ligger på en syvendeplass.

Bærum var et av lagene de fleste så for seg kjempe opp mot toppen denne sesongen, og med to landslagsspillere i forrige Norge-tropp er det klart at det er en tropp rikelig med talenter. Ta også med import spilleren Eric Gilchrese som skyter 50% fra trepoengeren denne sesongen (27/27) så er det en god utfordring som venter for Frøya-spillerne.

– Denne gangen mot Bærum forventer jeg en kamp med høy intensitet, og noen endringer slik som man forventer om man spiller mot ett lag mer enn en gang, sier Wayne Stewart Jr.

Mot Bærum er også sjansen stor for at du for første gang vil se nysignerte Cam Gregory i aksjon, det gleder forwarden Wayne Stewart:

– Cam er en bra signering for laget med størrelsen hans og hans atletiske ferdigheter. Jeg gleder meg til å spille sammen med han!

Kampen spilles på fredag klokken 18:30, og billetter finner du her:

https://froyabasket.ticketco.events/no/nb/e/froeya__baerum_basket

Intensiv uke

Etter et par uker med litt fri, og landslagspause så er det nå klart for intensive helger inn mot julen. På fredagen venter som kjent Bærum på hjemmebane, og på søndagen har laget reist opp til Tromsø for å spille mot Tromsø Storm.

Tidligere i sesongen har lagene møttes og i den kampen vant Frøya 92-72. Siden den gang har det også vært utskiftninger i begge lag. Tromsø har hentet inn Kevin Scott O’Brien som har imponert for laget de siste ukene.

Frøya derimot tar med seg en ny spiller opp til Tromsø, samtidig som det også er et kjent ansikt i Tromsø. Cam Gregory har spilt to sesonger for Tromsø Storm, men nå er han i gul drakt når han skal igjen spille i Tromsø.

– Det kommer til å bli emosjonelt å komme tilbake til min første by. Jeg har mye kjærlighet for Tromsø som by, lag, trenere og fansen der oppe. Jeg har mange minner der. Men måten denne bransjen går så vet du aldri hvor du ender en dag, og denne gangen har jeg landet med Frøya. Jeg gleder mer utrolig mye, og er ydmyk og velsignet for å få sjansen til å representere min nye by og nye klubb, sier Gregory før han legger til:

– Jeg skal få spille under en god trener, sammen med flotte lagkamerater som Juan, Wayne og Johan. Jeg ser fram til å bli bedre hver dag med dette laget og oppnå de målene vi har satt oss som gruppe. Det første steget begynner denne helgen, og vi er fokusert på det. Jeg er takknemlig til byen og Frøya for å ha tatt meg imot med åpne armer, og jeg kan ikke vente med å prestere på ett høyt nivå for de, og gjøre min del for å bringe mer suksess.