Bli medlem →

1-1 på østlandet, spennende uke venter

En seier og ett tap ble beholdningen etter helgens tur østover. Allerede onsdag venter lokaloppgjør mot by og tabellnabo Gimle før vi får rematch mot Kongsberg på lørdag i Frøya Arena.

Lørdagens kamp mot Centrum ble til slutt en komfortabel seier 97 - 53. Første halvdel var preget av lite flyt offensivt men vi tillot ikke Centrum å score mer enn 14 poeng i noen av periodene. Angrepsspillet bedret seg utover kampen og alle fikk mye spilletid samt at alle fikk putte på poeng.

Cam Gregory herjet mot Centrum. Foto: Erik Berglund


Søndagens toppoppgjør mot Kongsberg Miners startet lovende og vi lå foran hele første periode. Både Cam Gregory og Faris Verlasevic havnet tidlig i feiltrøbbel som gjorde at vi byttet til soneforsvar. Da startet Miners å treffe skudd og vant andre periode så klart som 35-17. 16 poeng bak til pause er utfordrende men laget ga ikke opp, en jevn tredje periode etterfulgt av en god fjerdeperiode 29-20 gjorde at det endte med 97-89 tap mot laget fra gruvebyen.

Vi jobbet hardt mot Kongsberg. Foto: Erik Berglund


Nå venter to treningsdager før vi tar turen til Slettebakken for å møte Gimle på onsdag. Den kampen blir viktig. Vi er 1-1 i kamper mot Gimle og innbyrdes oppgjør kan bli avgjørende når tabellen skal telles opp etter 27 kamper. På lørdag kommer Kongsberg Miners til Frøya arena i den utsatte kampen fra i høst. Den kampen mister dessverre Cam Gregory på grunn av at han ikke var spilleberettiget til det originale kamptidspunktet. Kongsberg vil også spille uten Djo Yele og Bryan Alberts av samme grunn.

Men først Gimle på onsdag!

Vi gleder oss til spennende kamper.