Bli medlem →

2-0, alt kan avgjøres i Kongsberg

Nok en tett og spennende semifinale er spilt. Selvom seieren endte på 14 poeng så var det en tett og jevn affære i godt og vel 3.5 perioder.

Vi lå foran i store deler av kampen, men Kongsberg var aldri lenger bak enn at et stopp eller to i forsvar så krøp de foran med en 3 poenger. Det vil si ikke før 19 år gamle Jørgen Lamo tok saken i egne hender. Han tok en dribblerunde i Kongsbergforsvaret og satte et nydelig hoppskudd. Like etter stjal han en pasning, løp gulvet og dro en skuddfinte så landslagsspiller Torgrim Sommerfeldt fløy over unggutten og feilet. Lamo satte sikkert de to straffene og derfra så vi oss aldri tilbake. Kampen ebbet ut med en del feil fra Kongsberg som sendte oss til straffelinjen. Det bidro til at seieren ble 93-79.

Jørgen Lamo var god og bidro sterkt til en ny seier mot Kongsberg.

Nevnte Lamo var foruten marchavgjørende veldig god også resten av kampen. Karen fra Melkeplassen leverte 17 poeng, 7 returer, 4 steals og 3 assist.

John Knight lll var som vanlig over alt og bidro med 18 poeng, 7 assist, 5 returer og 2 vanvittige blokker.

John Knight var nok en gang vanskelig å stoppe!

Nikola Roso så ut som seg selv igjen etter mye skadetrøbbel de siste ukene. Han bidro med 19 poeng, 7 returer og 3 steals.

Allerede tirsdag morgen reiser Frøyaguttene til Kongsberg for kamp 3. Da kan alt avgjøres. Vi vet at Kongsberghallen er et vanskelig sted å komme til. Laget vil være svært revansjesugne og vi forventer et hjemmepublikum som kommer til å lage mye trøkk i 40 minutter.

Men vi gleder oss enormt og skal gjøre alt vi kan for å ta seieren!