Bli medlem →

Vi er klare for andre semifinale


Den første semifinalen levde helt til siste sekund på klokken. Vi tok med oss en sterk borteseier, nå skal vi forsvare vår hjemmebane.

Selvom vi tok kamp 1 i Kongsberg og har fordel i serien så vet vi hva Miners er kapable til. Vi må holde fokus og gjøre våre oppgaver så godt vi kan. Gjør vi det har vi gode sjanser til å hamle opp med årets seriemester.

Det å spille på bortebane betyr ikke allverden i norsk basket. Men det å ha en reisedag i beina kan tære litt på kreftene. Det skal uansett bli en spennende kamp 2 og Kongsberg har nå presset på seg for å ikke havne for mye bakpå i serien.

Samba Jaw har gjort sine saker bra hittil i sluttspillet!


Samba Jaw skjøt som en konge i Kongsberg. Han har levert varene siden Kim-Abdou Ndow måtte kaste inn håndkle for sesongen med et brudd i foten. Da fikk Samba en mye større rolle og har grepet den med begge hender.

Både Jørgen Lamo, Burak Kizilirmak og Christopher Dalland har skutt bra over en lengre periode. Disse gutta har virkelig tatt steg i år og gitt laget viktige bidrag i "clutch moments".

Nisavic har kommet inn som nok en ledestjerne i laget. Foto: Erik Berglund


Knight, Stewart og Nisavic har vært garantistene for scoringer og er naturligvis ledestjerner på laget. Nikola Roso har slitt mye med skader de siste ukene og vi håper han kommer mer i siget etterhvert som serien utvikler seg.

Nå ser vi frem til kamp og håper å se mange Frøyafans i Frøya Arena på søndag.

Hoppball 18:00 og billetter finner du som vanlig på ticketco eller ved å følge denne lenken:

https://froyabasket.ticketco.e...