Bli medlem →

Alt avgjøres på søndag!

29 kamper er spilt. 19-10 er fasit for BLNO-laget sålangt. Nå venter en avgjørende kamp mot Bærum på søndag.

3. - 4. eller 5. plass?

Både Tromsø, Fyllingen og vi står helt likt før den 30. og siste grunnserierunden i BLNO. 19-10 for alle lagene. Tromsø møter Oppsal i Tromsø på lørdag. Lagene er 1-1 innbyrdes men Tromsø har vært veldig tøffe å slå i Tromsøhallen.

Fyllingen kunne sikret bronsemedaljene mot Gimle i midtuken. Den kampen endte med tap for de blå fra dalen. De har en siste mulighet mot Centrum Tigers på søndag på hjemmebane. Også disse er 1-1 i kamper.

Laget gleder seg til sluttspillet


Tromsø, Bærum eller Fyllingen?

Både Tromsø og Fyllingen har 2-1 i innbyrdes kamper mot oss. På søndag får vi besøk av Bærum Basket som vi allerede har 2-0 innbyrdes. Dersom vi vinner og våre tabellnaboer taper sikrer vi bronsemedaljene og møter Bærum i kvartfinalen. Taper vi så ender vi på 5. plass. Tromsø kan ta bronse om de slår Oppsal og Fyllingen taper. Da vil vi møte Fyllingen i kvartfinalen. Vi får hjemmebanefordel om vi da vinner mot Bærum. Om Fyllingen slår Centrum så vil vi møte Tromsø i kvartfinalen. Da blir spørsmålet om hvem som går hjemmebanefordel. Tromsø har oss innbyrdes 2-1. Da må vi slå Bærum og Tromsø tape mot Oppsal for at vi skal bli 4. og Tromsø 5.

Det blir en spennende helg!

Gratis inngang for alle mot Bærum. Hoppball kl 17:00 i Frøya Arena.