Bli medlem →

Før kampen: Frøya - Gimle

I sommer trente lagene sammen for å bli bedre, nå møtes de som ligaens to beste lag til toppoppgjør i Frøya Arena.

Når Covid-19 for andre sesong på rad stoppet ligaen var det mange tunge treningsgrupper rundt om i landet som var lei av å trene. Frøya og Gimle snakket sammen og ble enig om å samle treningsgruppene et par ganger i uken. Både for å få andre spillere å matche mot og for å forsøke å bli bedre, sammen. Det ble spilt både 5v5 og 3X3. Det ble avholdt konkurranser innbyrdes og intensiteten var god.

I kveld møtes lagene til toppoppgjør i Frøya Arena.

Gimle er sålangt ubeseiret og ble ligavinner forrige sesong. De blir derfor favoritter foran Bergensderbyet. Lagene har spilt to treningskamper tidligere denne sesongen, der har Gimle gått seirende ut begge gangene. Hele fem Gimlegutter ert tatt ut til EM-kvalifiseringskampen mot Kosovo. I tillegg har laget fra Slettebakken to meget gode importer i Brian Coleman og Milovan Savic. Sammen med en gjeng fremadstormende talenter har Gimle Firi-ligaens dypeste stall og blir en tøff nøtt å knekke for Baard Stollers mannskap.

Wayne Stewart Jr. har innledet sesongen godt.For hjemmelaget har Wayne Stewart Jr. dominert kraftig sålangt denne sesongen, godt hjulpet av Juan Ferrales, Johan Emaus Flaa og Faris Verlasevic. Corey Brown startet sesongen med skadetrøbbel, men leverer stadig bedre prestasjoner. I tillegg har flere av Frøyas tenåringer meldt seg på og gjort gode kamper. På sesongens første ni kamper har det blitt hele åtte seire og kun ett tap, etter ekstraomganger i forrige runde.

Det er med andre ord to gode lag som møtes på Melkeplassen onsdag kveld. Begge lag er nok giret på å vise seg frem og klare for å lage show på parketten.

Vi gleder oss til kamp og håper å se mange på tribunen.

Hoppball er kl 18:30 og billetter til kampen finner du her:

https://froyabasket.ticketco

Heia Frøya!