Bli medlem →

Fantastisk baskethelg: EasyBasket turnering og kvartfinaleseier!

Bergen badet i sol og i Frøya arena fikk vi en helg full av basketglede for både små og store spillere.
16 lag spilte EasyBasket turnering og ligalaget dominerte i første kvartfinale mot Ammerud. I tillegg ble det spilt åtte seriekamper med Frøya-lag involvert.

EasyBasket er et satsningsområdet for både Norges basketballforbund og Frøya Basket. I helgen arrangerte vi turnering for U11 og U12 og 16 lag møtte opp og ga alt i hver eneste kamp. Ulriken, Hop, Bønes, Ytrebygda, Gimle, Fyllingen, Os og Frøya var representert i turneringen. Flere av klubbene hadde flere lag påmeldt. Åtte timer med kamper er fantastisk og idrettsgleden oser av både spillere, trenere og foreldrene på tribunen.
Dette er siste turneringen vi arrangerer denne sesongen men det fortsatt flere helger med Easybasket i de forskjellige aldersklassene før vi tar sommerferie.

Ligalaget dominerte i første kvartfinale:

Ligalaget tok i mot Ammerud til første kvartfinale i FIRI-sluttspillet. Hjemmelaget gikk ut i hundre og ledet 10-0 allerede etter 2,5 minutter. De gulkledde så seg aldri tilbake og avgjorde kampen før hovedpausen. Anført av den amerikanske trioen Juan Ferrales, Wayne Stewart Jr. og Cameron Gregory ledet Frøya 58-27 ved halvtid.

Ser du disse gutta på parketten så må motstanderen være på vakt!


I andre halvdel fortsatte det gode spillet og samtlige spillere kom på banen og fikk prøve seg på etterlengtet sluttspillbasket. Ved fulltid stod det hele 97 - 54 og Frøya leder nå 1-0 i kamper. Kamp 2 spilles på torsdag i Oslo og med seier der vil plassen i semifinalen være sikret. Med tap vil en tredje kamp spilles i Frøya Arena førstkommende søndag kl 17:00. Alle kampene ser du direkte på TV2play.

Alle resultater helgen 12-13. Mars:


Lørdag:

U13GA: Hop Hunters 33 - 33 Frøya

1K: Ulriken Eagles 1 82 - 41 Frøya

2M: NHHI 54 - 93 Frøya C

FIRI: Frøya 97 - 54 Ammerud

U15G: Frøya 50 - 108 Ulriken Eagles 1

U19GA: Frøya 87 - 39 Sandnes

Søndag:

U14J: Hop Hurra 74 - 29 Frøya

1M Rullestol: Bergen ParaIL 52- 20 Frøya B

U16G: Ulriken Eagles 68 - 54 Frøya

Kommende uke er det mye basket å glede seg til. Mange seriekamper og sluttspill i Firi-ligaen står på menyen. Det er bare å sjekke ut MinBasket appen og lage plass i kalenderen for å se ditt favoritt Frøya-lag.


Heia Frøya!