Bli medlem →

Kontrollert seier mot Ammerud

Kampen mot Ammerud var på forhånd spådd til å bli tøff, men etter en jevn 1. periode dro vi ifra i 2. periode og ledet til pause med 58-37. Derfra og ut ble kampen en transportetappe hvor alle Frøyaspillerne fikk spilletid.

Kampene mot Ammerud er ofte kamper med høy score, så også denne. Med 30-25 etter 1.periode var listen lagt. Både Faris Verlasevic og Wayne Stewart Jr. var i scoringshumør. De endte begge med over 20 poeng på omtrent 20 minutters spilletid, imponerende. I tillegg hadde de 6 og 8 returer hver.

Daniel Sandven gjorde en god kamp mot Ammerud


Juan og Johan tok rollen som servitører og endte på 9 og 6 assists hver.
Cam Gregroy var som vanlig dominerende under kurven, med 19 poeng 8 returer og 3 blokker. Unguttene Daniel Sandven og Jørgen Lamo senket skudd utenfra og spilte i tillegg godt forsvar. Summen av dette, gjorde at vi tok en komfortabel 109-80 seier mot gjestene fra Oslo øst.

Nå venter en ny treningsuke før vi får besøk av formsterke Bærum Basket Søndag 16. Januar. Det blir en tøff motstander som vi har både vunnet og tapt for tidligere i sesongen. Vi gleder oss til nok en utfordring.