Bli medlem →

Ny tøff bortehelg

De tøffe kampene står i kø for gjengen fra Melkeplassen. I helgen venter Centrum Tigers og Kongsberg Miners på bortebane.

Januar har vært en tøff måned for oss men vi har klart å starte året med tre sterke seire. Nå går vi inn i en hektisk avsluttning på måneden med flere tøffe kamper.

Jørgen Lamo og resten av laget er klare for en ny tøff helg. Foto: E. Berglund


Lørdag kl 16:00 møter vi Centrum Tigers i Vulkanhallen. Et Centrum som vi hadde trøbbel med tidligere i sesongen og lå under mot i store deler av kampen. En god fjerde periode gjorde at vi dro seieren i havn til slutt. I kamper mot lag fra nedre halvdel av tabellen handler det om å ha rett innstilling fra start og ikke undervurdere motstanderen. Alle kan slå alle i denne ligaen og vi må være klare til å gi 100 % om vi skal vinne sier Jørgen Lamo.

Kaptein Ferrales ser frem til nye kamper


Søndag kl 16:00 møter vi Kongsberg Miners i Kongsberghallen. Vi møtte Kongsberg i siste kamp før jul og vant 101-89. Laget fra gruvebyen er spådd å kjempe i toppen og ligger på tredjeplass. Dette blir nok en test for oss mot en vanskelig motstander. Vi kjenner dem godt men disse kampene lever sitt eget liv. Vi håper det blir en god basketballkamp og en riktig toppkamp verdig sier Frøya-kaptein Juan Ferrales.


Begge kampene ser du direkte på Tv2 play. Vi gleder oss.

Heia Frøya!