Bli medlem →

Seier i nord, nå venter kamp to

Søndag kommer Tromsø Storm på besøk i Frøya Arena. Vi tok første stikk i Tromsø og er forberedt på tøffe tak i kvartfinalens andre kamp.

Jørgen Lamo lå spysyk på hotellet, Nikola Roso og Samba Jaw var utvist med fem feil hver. Det så mørkt ut i Tromsø på slutten av kampen. Da steg Ognjen Nisavic frem og satte en 3poenger som bare han kan. I tillegg fikk DeAngelo Stewart stjålet en ball fra Tromsø som gjorde at de mørkeblå måtte feile Nisavic i det påfølgende angrepet. 33 åringen gjorde ingen feil og satte de to straffene. Dermed vant vi kamp 1 på dramatisk vis.

Samba Jaw (188cm) hadde nok å ta tak i for å stoppe Tromsøs kjempe, Petar Radojicic (206cm)


Med Nikola Roso i tidlig feiltrøbbel måtte Samba Jaw krige med Tromsøs center. Selvom Radojicic herjet gjorde Jaw en manns jobb for å stoppe den solide serberen.

I kamp to håper vi at både Nikola Roso og Stefanos Makariadis kan bistå mot Tromsøs største mann.

Kamp 2 på søndag

I sluttspillet kommer kampene tett og det blir en ny batalje i Frøya Arena på søndag. Tromsø må vinne, ellers er sesongen deres over. Tromsø har i årets sesong hatt en svært imponerende hjemmestatistikk. 14-1 var deres record på hjemmebane før vi slo dem torsdag. På bortebane har det riktignok vært mer utfordrende. 6-9 er fasiten for "gutan" før den andre kvartfinalen. Men statistikk er jo bare tall, og alle kamper lever sitt eget liv. Sist lagene møttes i Frøya Arena vant hjemmelaget 100-80 i en kamp der hverken Petar Radojicic spilte for Tromsø, og Nikola Roso og Ognjen Nisavic spilte for Frøya.

John Knight vet å begeistre hjemmepublikum i Frøya Arena


På søndag håper vi alle mann er klare for kamp og at vi får nok en thriller fra norsk basketball. Vi håper mange tar turen til hallen å får med seg kamp 2 i denne spennende kvartfinalen.