Bli medlem →

Seier mot serielederne

2022 startet slik som 2021 endte, med en sterk borteseier. Denne gang var det serielederen som ble beseiret.

Når terminlisten blir klar på sensommeren så er lokaloppgjørene de første man ser etter. Oppgjørene mot Gimle har i alle år vært spesielle. Uavhengig av lagenes tabellposisjon blir disse kampene alltid intense og tøffe. Skader er en del av idretten, dessverre. I går manglet Gimle tre av sine viktigste spillere. Likevel mønstret de ett sterkt mannskap, blant annet med tre landslagsspillere og en solid amerikaner i Brian Coleman. Vi venter fortsatt på Edvard Aamodt Kristiansen som er i opptrening etter ett brudd i foten. Samtidig er Ulrik Stranger - Johannessen i trening etter ett halvt år på utveksling i Spania.

Johan Flaa og resten av Frøya måtte brøyte seg gjennom Gimle forsvaret

Kampen startet likevel slik alle lokaloppgjør pleier, tett og jevnt. Det er alltid en ekstra nerve i slike kamper og man er ekstra påpasselig med å unngå personlige feil. Det scores derfor noenganger færre poeng enn vanlig og man skyter kanskje med en litt lavere treffprosent. Slik var det i gårsdagens kamp. Til pause var stillingen 37-32 i vår favør. I tredje periode begynte omsider skuddene å sitte, og den perioden vant vi 32-14 og var opp med 23 poeng. Hjemmelaget virket å ha mistet litt piffen. Derfor ble det i fjerde periode viktig å holde fokus. Gimle forsøkte seg med en sluttspurt og scoret noen raske poeng i starten av perioden men vi holdt fortet og kontrollerte inn en solid borteseier. 60 - 84 ble sluttresultatet.

Cam Gregory dominerte nok en gang!

Cam Gregory og Wayne Stewart Jr. scoret mest og tok flest returer. De var svært dominerende og avgjørende i årets første toppoppgjør. Faris Verlasevic var stødig fra trepoengsland og gjorde 18 poeng på bare 16 minutter.

Førstkommende søndag kommer Ammerud på besøk I Frøya Arena. Det blir nok en tøff kamp, Ammerud har begynt å finne formen og har tatt flere sterke seire den siste tiden.