Bli medlem →

Terminlisten for BLNO 2021/22 er klar

Terminlisten for kommende sesong er klar. Sesongen 21/22 starter slik den egentlig skulle fortsatt for vår del, hjemmekamp mot Fyllingen.
Det blir også den første BLNO-kampen som sendes på TV2play.

Vanligvis etter en lang sesong så ønsker man en pause, 20/21 sesongen stoppet brått og brutalt 5 januar for vår del. Vi hadde nettopp spilt en av sesongens beste kamper mot det som har vært de siste sesongers dominerende lag, Kongsberg Miners. Vi presterte godt og vant. Vi nærmet oss sluttspill og skulle spille kvartfinale mot våre naboer fra Fyllingsdalen.

Slik gikk det desserre ikke, Covid19 situasjonen i landet vårt satte en solid stopper for videre spill. Det var naturligvis en tung beskjed å få men vi forstod, og sett i ettertid så var det en klok avgjørelse. Mye har skjedd siden 5. Januar. Syv spillere har sagt adjø, seks nye har kommet til og nå er terminlisten endelig klar. Vi skal åpne hjemme mot Fyllingen, laget vi egentlig skulle spilt kvartfinale mot. Stort bedre enn det blir det ikke.


Vi husker alle den legendariske blokken til Thomas Solem i ekstraomgangen mot Fyllingen. Thomas har bestemt seg for å prioritere skole til høsten og blir dessverre ikke med kommende sesong.

Foreløbig har det kommet seks nye spillere til troppen:
- Ionas Berg Garras
- Edvard Aamodt Kristiansen
- Juan Ferrales
- Wayne Stewart Jr.
- Corey Brown
- Stefanos Makariadis

Vi åpner med to hjemmekamper mot Fyllingen og Tromsø Storm. Deretter tar vi turen til Trondheim og møtes Nidaros Jets i deres nye storstue Trondheim Spectrum.
26. Januar skal vi møte Gimle i Haukelandshallen, der skal vi sammen med Gimle forsøke å gjenskape den fantastiske stemningen som var på BLNO-kampene i oppstarten av ligaen.
Den datoen er det bare å notere i kalenderen.

Siste hjemmekamp før sluttspillet blir også mot Fyllingen, før vi avslutter borte mot Ammerud på Apalløkka.

Alle våre kamper vil fra høsten være mulig å se på TV2play.
Vi gleder oss enormt mye til en ny og forhåpentligvis normal sesong.

HEIA FRØYA!