Bli medlem →

Ungdomslandslagspiller har signert

Stortalentet Edvard Aamodt Kristiansen har signert en to-årig avtale med BLNO-laget. Til tross for at han kun er 17 år har han allerede markert seg som en av ligaens mest spennende ungdommer.

Som en av svært få BLNO-spillere startet Edvard sin basketkarriere utenfor en stor by.Han begynte i Eikefjord Basket som holder til i området rundt Førde. For fem år siden flyttet han til Bergen for å satse på sin store lidenskap. Han går nå basketlinjen på Metis videregående og var en viktig brikke på U16 landslaget til Norge. Nå er han tatt ut i bruttotroppen til U18 landslaget sammen med vår egen Jørgen Lamo.


I 20/21 sesongen scoret Edvard 5,2 poeng og dro ned 3,2 returer på 22 minutter per kamp for Fyllingen i BLNO. Han hadde flere kamper hvor han leverte svært godt. Blant annet i thrilleren mot Kongsberg Miners. Der han ble laget toppscorer med 21 poeng og 7 returer.

Om byttet av klubb sier Edvard følgende:
Hovedgrunnen til at jeg ønsket å komme til Frøya er at de har et bra opplegg for spillerutvikling. Jeg føler at forholdene ligger til rette slik at jeg kan fortsette å utvikle meg som spiller her.

Selvom det blir gul drakt i BLNO skal unggutten fortsatt spille ungdomsbasket i Ulriken.

Vi gleder oss til Edvard blir å se i gul trøye til høsten.

Velkommen til Frøya!