Bli medlem →

Vasojevic og Campara drar videre

Nikola Vasojevic og Ljubomir Campara har signert for våre naboer i Fyllingsdalen. De to serberne har vært viktige brikker på årets BLNO-lag, Vasojevic har vært lagets point guard de siste tre sesongene.

Nikola kom til klubben i 18/19 sesongen og har siden det vært en viktig brikke på BLNO-laget. Hans erfaring fra spill i store ligaer i Europa og på andre kontinenter har vært viktig, spesielt i år med et svært ungt lag. Nikola har vært en postiv bidragsyter på og av banen, han er en person mange har blitt glade i gjennom hans tre år i klubben. Av høydepunkter husker vi spesielt ett. Da Nikola traff en trepoenger i siste sekund mot nettopp Fyllingen. Det skuddet avgjorde tredje og siste kvartfinale og sendte oss videre til semifinalen i sesongen 18/19. Det skuddet glemmer vi aldri.

Hans fantastiske «chase down» blokker i platen er et av hans varemerker og noe som alltid økte temperaturen i Frøya Arena.

Ljubomir ankom før inneværende sesong og har vært en ruvende insidespiller i årets BLNO. En glimrende proffesjonell type som også spilte seg inn på årets all-star lag i BLNO. Ljubomir var godt likt av alle i klubben og har vært trener for klubbens U13-lag. En gruppe som har blitt større og større gjennom sesongen.

Frøya Basket ønsker å takke begge spillerne for deres bidrag i klubben og ønsker dem all hell og lykke videre i deres basket-karrierer.