Bli medlem →

Vilius Sumskis blir ny assistent

Vilius går inn i trenerteamet rundt BLNO-laget med Baard Stoller. Han skal i tillegg jobbe med U19/1. Div gruppen sammen med Juan Ferrales.

Han skal sammen med våre andre trenere i klubben bidra til å skape en god treningskultur, og et miljø der alle kan trives. Vilius brenner for basketball og har mange tanker og ideer rundt spillerutvikling. Han ønsker å bruke sine egne erfaringer fra spill i ulike europeiske land til å utvikle spillerne i Frøya.

Vilius i Litauen

Vilius har gått gradene på Arvydas Sabonis sin basketballskole i Litauen, hvor han også startet sin proffesjonelle karriere for BC Zalgiris sitt utviklingslag. Deretter har han vært innom ligaer i blant annet Azerbaijan, Sverige og Tyskland. Han har spilt på ungdomslandslag i Litauen og deltatt i europeiske klubbturneringer på seniornivå.
Med andre ord, Vilius har hatt en svært innholdsrik karriere før han endte opp i Bergen sammen med familien. Han har spilt BLNO for våre naboer i dalen frem til han la opp forrige sesong.

Nå er han klar for å bidra med all sin erfaring for utvikle både ungdommer og BLNO-spillere i Frøya. Vi ser frem til å bli bedre kjent med Vilius og et godt samarbeid.

Velkommen til Frøya!