Bli medlem →

Før kampen: Gimle - Frøya

Onsdag 05. Januar møtes de to topplagene i Firi-ligaen for menn.
Med Gimleseier vil de ta et stort steg mot seriegull, med Frøyaseier vil det åpne seg opp og flere lag kan melde seg på i toppen.

Både Frøya og Gimle var lenge ubeseiret i årets Firi-liga. Frøya hadde en tøff periode hvor de tapte tre kamper på rad.
Cam Gregory har kommet inn for Corey Brown og har gitt laget fra Melkeplassen et løft, Frøya har nå vunnet de fire siste kampene. Spesielt sterkt var det å ta to tøffe skalper før jul, mot Asker Aliens og Kongsberg Miners på bortebane.

Gimle har på sin side bare ett tap denne sesongen, hjemme mot Kongsberg Miners. De røde fra Slettebakken var før sesongen spådd å være en av favorittene til både serie og sluttspillgull. Foreløbig har de innfridd og stort sett tatt komfortable seire mot de fleste lagene i ligaen.


Lagene møttes sist 17. November i Frøya Arena. Kampen var tett og jevn før pause, men Gimle dro fra i tredje periode og vant fortjent 85-61.

Cam Gregory og Wayne Stewart er klare for toppkamp. Foto: Erik Berglund


På onsdag ønsker Frøya å ta revansje mot Gimle. For å slå Gimle må vi matche deres intensitet og ta vare på ballen i angrep sier Frøya-kaptein Juan Ferrales. Før han legger til at Gimle har sett tøffe ut hele sesongen og det er en skikkelig utfordring som venter det unge Frøyalaget på onsdag. Det er kamper som denne som bygger karakter i ett lag og vi vil få mange tøffe tester inn mot sluttspillet sier den rutinerte guarden.

Hoppball i Gimlehallen er kl 19:00, det er svært begrenset med billetter grunnet restriksjoner mtp smitte. Kampen sendes også på TV2 Play.