Bli medlem →

Frøya fortsetter seiersrekken!

Frøya endte til slutt opp med å vinne relativt komfortabelt mot Ammerud, men det var ikke uten et skremmeskudd i andre periode.

Frøya 90-78 Ammerud

I første periode herjet Frøya og kampen så ut som at det skulle bli en overkjøring. Frøya ledet med hele 20 poeng. Så kom andre periode hvor det gikk motsatt vei og Ammerud kjørte over Frøya. Dermed gikk lagene til pause med bare 3 poengs fordel til Frøya.

– Først og fremst er jeg glad vi vinner. Vi sliter litt defensivt i første omgang, men vi får noen klare instrukser, så vi klarer å fikse det til i andre omgang, sier Faris Verlasevic.

Utover i andre omgang fant Frøya mer flyten igjen, og vant de to siste periodene. Til slutt vant Frøya 90-78 over Ammerud, og er med det fortsatt på førsteplass, og har åtte seire, på åtte forsøk.

– Vi har hatt en god start med 8-0 mot mange gode lag. Ammerud er et bra lag, de gjør en god jobb med returer, og det er mye fart i de. Vi sørget for at vi holdt oss til planen vår, og det fikk oss i land med seieren i dag, sier Corey Brown Jr etter kampen.

5 spillere over 10 poeng

Foran kampen ble det snakket flere ganger om Ammeruds trio Dibba, Harris og Session. Alle tre som forventet scoret over 10 poeng. Hos Frøya hadde både Verlasevic og Stewart Jr over 20 poeng, mens Ferrales, Flaa og Brown hadde over 10 poeng hver.

– Jeg er fornøyd med egen innsats i dag. Jeg ble het i første omgang, men jeg bommet litt senere. Alt er vel uansett da fordi vi vant kampen, sier Verlasevic.

Byderby

I neste kamp for Frøya-guttene er det en bortekamp mot naboen Fyllingen på onsdag, før man igjen skal tilbake i Frøya Arena. Onsdag 17.november klokken 18.30 møtes Bergens-rivalene Frøya og Gimle. Så langt denne sesongen er det kun disse to klubbene som står uten tap.