Bli medlem →

Frøya på topp, etter to knallsterke avslutninger

En lang kjøretur over til Oslo ble uendelig mye lettere når resultatet endte to seire, og ett Frøya som troner alene på topp etter fem strake seire.

Ferrales double-double

Tidligere i sesongen har det vært Wayne Stewart jr, som stod for double-doublene. Mot Centrum var det derimot kaptein Juan Ferrales som tok den æren med 14 poeng, og 11 returer.

Kampen var alt annet enn komfortabel for Frøya som lå jevnt med Centrum omtrent hele kampen. Det ble en slitekamp for Frøya-guttene, men i siste periode steppet de virkelig opp. Etter tre minutter ledet Centrum 60-58. Så skrudde Frøya opp tempoet, og gikk på en 17-0 run, og vant til slutt 77-66.

- Det er fortsatt veldig tidlig i sesongen, så vi får ta en kamp om gangen og prøve å ta nye steg. Bærum vil gi oss andre utfordringer, men vi gleder oss til kampen, sa Johan Flaa til Basket.no etter kampen.

Flaa
Johan Flaa spilte mot gamlelaget sitt, og fikk 13 poeng i 11-poengs seieren. Foto: Nicholas Noreng

Siste periode drama

Frøya og Bærum bydde som forventet opp til dans med mye jevnspilte perioder, og mye poeng. Inn til siste periode ledet Bærum med åtte poeng, og årets første Frøya-tap så ut til å være et faktum…

Igjen så lot Stoller spenningen vare til siste periode, før Frøya virkelig tråkket til. Siste periode vant Frøya 32-18, og dermed tok de også seieren 93-87 mot Bærum. Og leder dermed tabellen etter 5 seire, og null tap til å starte sesongen med.

Wayne Stewart Jr, fikk 25 poeng, og 10 returer denne kampen, og oppsummerer kampene slik.

– Det var en god test for laget å spille to kamper på rad, etter å hatt en uke uten kamp. Vi jobbet hardt på treningene, og det var to tøffe kamper som jeg er glad vi vant.