Bli medlem →

Toppkamp i helgen!

Det byder opp til dobbel basket-moro i Frøya Arena denne helgen, når både Nidaros Jets og Asker Aliens kommer på besøk i Frøya Arena.

Etter en sterk prestasjon borte forrige helg, med seire over både Centrum Oslo Tigers og Bærum Basket, så er det en heltent gjeng i Frøya som skal by opp til dans mot Nidaros Jets og Asker Aliens denne helgen.

Billetter til helgens kamper finner du her: https://froyabasket.ticketco.events/no/nb/e/froeya__nidaros_jets_firiligaen?fbclid=IwAR3TX9MvrtTBDUWMY98pGizUIH7kLPCiwd55B7HAo21TCu7c0n1m_rrbNq8

Årets andre Nidaros match

Lørdag klokken 16.00 har Nidaros Jets, tatt flyet ned til Bergen, og er klar til kamp.

Nidaros har hatt en tung sesongåpning, og ligger nest sist på tabellen med en seier på de første syv kampene. Frøya på sin side har vunnet alle sine fem kamper denne sesongen, og ligger øverst på tabellen.

Sist gang disse lagene møttes var i runde to, og da var det Frøya som vant 80-57. Wayne Stewart Jr. fikk 24 poeng, og 12 returer i den kampen. Nå gleder han seg til en nye kamper.

– Denne helgen kommer til å bli nok en god test for oss når vi får en ny helg med to kamper på rad. Det kommer til å bli spennende å se hvordan vi reagerer med å spille mot Nidaros igjen, samt vår første kamp mot Asker. Jeg tror det kommer til å bli en flott helg, med gode kamper som jeg ser fram til.

Wayne Stewart
GLEDER SEG: Stewart ser fram til helgens kamper Foto:Nicholas Noreng

De ubeseirede

Både Frøya og Asker skal spille kamper på lørdagen, men dersom begge vinner så ligger begge lagene fortsatt som nummer en og to på tabellen, og uten et eneste tap denne sesongen. I tillegg ligger også Kongsberg og Gimle uten tap, og det er nettopp Gimle, Asker skal spille mot på lørdagen.

– Det er nok en dobbel-helg for oss, og det er alltid tøft med slike helger, selv om vi er på hjemmebane, sier Baard Stoller.

Det ligger uansett an til å bli en toppkamp i Frøya Arena, og det er to lag som garantert ønsker å holde momentet oppe med en ny seier.