Bli medlem →

Miners i Kongsberg

På søndag møter vi Kongsberg Miners i Kongsberg. Det er alltid en tøff oppgave. Begge lag har heng på andreplassen og denne kampen blir viktig i den sammenhengen.

Historisk sett har vi spilt mange morsomme og tøffe kamper mot laget fra sølvbyen. Dessverre har Kongsberg hatt et godt tak på oss og vunnet flesteparten av oppgjørene. I fjorårets semifinaler klarte vi likevel å overvinne gufset fra fortiden. Da slo vi ut Kongsberg med 3-1 i kamper.

I årets første møte mellom lagene tapte vi klart hjemme. Kongsberg hadde en trøblete start på sesongen. Men har hentet inn solide forsterkninger i AJ Harris og Tobias Rotegård. Disse har bidratt til mer stabilitet og bredere stall.

Tobias Rotegård er oppvokst i Kongsberg, nå er han tilbake med solid erfaring i bagasjen


Sultent Frøyamannskap:

Det unge mannskapet fra Melkeplassen har variert stort i årets sesong og fikk en tøff kamp mot Bærum forrige helg. Det er derfor en sulten gjeng som reiser østover og ønsker å levere en sterkere prestasjon enn sist kamp.

Frøya-coach Frode Ramberg er totaltsett fornøyd med årets sesong sålangt og håper at laget tar steg inn mot sluttspillet.

Det er fortsatt ni kamper igjen for vår del og vi har mye å spille om. Alt kan skje og vi tar kamp for kamp sier trønderen.

Ali Akil er en av mange unggutter har fått sjansen i år.


Mange av ungdommene i stallen fått gode muligheter i år og flere av de reiser også til Kongsberg. Ali Akil har vist seg som en dødelig trepoengsskytter og har tatt steg. 19-åringen fra Melkeplassen blir spennende å følge videre.

Kampen vises på Tv2play på søndag kl 16:00.

Heia Frøya!