Bli medlem →

Perfekt start

Med over 400 mennesker i hallen, og et gjenåpnet Norge bydde Frøya opp til dans i sesongåpningen. Kampen mot naborivalen vår endte til slutt 79-56.

– Det var fantastisk å være ute på banen igjen med brødrene mine. Jeg fikk ikke spilt i pre-season så det var godt å være tilbake, sier en fornøyd Wayne Stewart etter kampen.

Sterk debut

Med ett stort sett nykomponert lag gikk Frøya tidlig i ledelsen, og hadde aldri noen plan om å tape åpningskampen. Etter første periode ledet gjengen fra Melkeplassen 16-7. Med 20 poeng og 11 rebounds var Wayne Stewart en av de viktigste spillerne på banen, og han håper på enda bedre prestasjoner i framtiden

– Det er mer å vente fra meg, og jeg gleder meg til resten av sesongen, smiler amerikaneren.

I tillegg til Stewart fikk også debutantene Juan Ferrales(20) og Johan Flaa (18) over 15 poeng for Frøya, mestscorende for motstanderen ble Ljubomir Campara med 20 poeng.

Johan Flaa hadde en god debut på hjemmebane


STORE AMBISJONER

Med en sterk åpningsseier mot en av favorittene denne sesongen, og endelig i gang har nå Stewart fått mersmak på Firi-ligaen.

– Ambisjonene mine er veldig høye i år. Vi må være bestemte, og ta kamp for kamp så får vi se hvor langt vi kan gå.

Til neste kamp er også den bosniske forwarden Faris Verlasevic klar til å spille.


NESTE KAMP

Neste kamp er allerede neste helg. 2.Oktober klokken 16.00 står Tromsø Storm på motsatt side av parketten, og kampen kan enten sees på TV2 Play eller i Frøya Arena