Bli medlem →

Ungguttene fant rytmen

Det er ikke ofte Baard Stoller hopper opp av stolen og jubler. Når "Hammis" omsider brukte fysikken sin, bøllet litt og scoret på Tromsøs fysiske forward spratt han opp og brølte.

Frøya 92 - 72 Tromsø Storm

Tenåringene Hamewend "Hammis" Arif, Jørgen Lamo og Edvard Aamodt Kristiansen viste seg frem i hjemmekampen mot Tromsø Storm. Coach Stoller har gitt ungdommene mye spilletid både i pre-season og i sesongens to første kamper. Allerede i kamp nummer to fikk han avkastning på investeringen. De unge herrene leverte tøft forsvarsspill og mange gode involveringer offensivt. Scoringer, assists og steals som førte til enkle poeng. Dette er tre ungdommer som jobber hardt og målrettet hver eneste dag for å bli bedre. Da er det ekstra kjekt når man ser at de utvikler seg, sier Stoller.

Lå foran hele kampen

Hjemmelaget var på fra start og etter at Johan Flaa ga oss ledelsen 3-1 med en nydelig "and one" så de gule seg aldri tilbake. Tromsø skjøt godt i første halvdel og holdt seg like bak gjennom de første 20 minuttene. I andre halvdel skjøt hjemmelaget med høyere treffprosent og rykket sakte men sikkert fra gjestene fra nord.

Faris Verlasevic gjorde sine saker bra i debuten


Bosniske Faris Verlasevic debuterte og leverte sakene fra første stund. 19 poeng, 7 returer og 3 steals gir et godt bilde på at 23-åringen fra Sarajevo gjorde litt av alt.

Wayne Stewart Jr. med sesongens første dunk


Wayne Stewart Jr. og Juan Ferrales fortsatte der de slapp i første kampen, de scoret og ledet laget med hard jobbing. En annen nykommer i årets lag er Johan Flaa. 22-åringen fra Oslo viste i gårsdagens kamp frem et godt finterepertoar og tøft forsvarsspill. Vi ønsker oss mer av det!

Johan Flaa spilte med enda større selvtillit mot Tromsø


Selvom sesongstarten har vært utfordrende med en del skader og karanteneopphold er vi godt fornøyd med to solide seire på hjemmebane. Vi håper at Ionas Garras og Corey Brown straks er tilbake fra sine skader og kan være med å hjelpe laget fremover.

Neste helg reiser vi til Trondheim og skal møte Nidaros Jets.

Heia Frøya! 🏀