Bli medlem →

Premiedryss på Frøya

Norges Basketballforbund annonserte i dag en rekke utmerkelser for BLNO Menn 2020/21-sesongen. Blant disse utmerkelsene var det flere Frøya-profiler som fikk belønning for sterke prestasjoner.


Ligaens mest verdifulle spiller

Kaptein Devin Gilligan hadde en dominerende sesong og dette kommer tydelig frem under BLNO Awards. 27-åringen fra New Hampshire dro i land prisen for beste returtaker, Allstar og MVP.

”Bergen og sesongen her har vært fantastisk. I forkant var det ikke så mange som ventet så mye av oss, men vi ble godt samkjørt og spilte for hverandre og for laget. Frøya som klubb kan jeg ikke få skrytt nok av, og hvor bra min kone og jeg er blitt behandlet. Jeg er bare så takknemlig for å ha fått denne muligheten”– Devin Gilligan til NBBF.

Allstar

Serbiske Ljubomir Campara noterte også en fortjent plass på Allstar-laget. Dette gjorde han med sterke 18,9 poeng og 7,7 returer i snitt per kamp samtidig som at han skjøt 59% innenfor trepoengslinjen. Ljubomir har tidvis styrt kamper med sitt spill rundt kurven og derfor vært sterkt delaktig i sikre Frøya tredjeplass i grunnspillet.

Årets trener for femte gang

I forkant av sesongen spådde flere ”eksperter” at Frøya kom til å havne på åttendeplass. Derfor smaker kanskje tredjeplassen ekstra søtt sammen med seier i 12 av 16 kamper. Dette gjorde at valget av Årets trener falt på Baard Stoller. Dette er en utmerkelse Baard allerede har vunnet fire ganger før årets sesong.

Trykk her for å lese NBBFs sak om BLNO Awards 2020/21.