Bli medlem →

Regnet trepoengere når Bærum vant

Allerede i første periode kom det ni trepoengere, noe som satte standaren for resten av kampen. Bærum vant til slutt 110-83 over Frøya

I årets siste hjemmekamp kom Frøya i gang sterkt og ledet 9-2 halveis i første periode. Så kom Bærum tilbake og etter første periode ledet de blåkledde med tre poeng.

Bærum fortsatte og imponere i andre periode, og ledet ann av en Stian Mjøs som scoret 26 poeng i første omgang gikk de til pause på stillingen 42-58. Totalt endte det med 30 trepoengere fordelt mellom de to lagene i kampen.

Til tross for en god debut for Cameron Gregory som fikk 20 poeng, 10 returer og 3 assists var det ikke nok når Stian Mjøs fant flytsonen tidlig i andre periode og så aldri ut til å slippe den. Den norske landslagsspilleren scored 37 poeng, og hadde 9 trepoengere.

Til slutt vant Bærum fullt fortjent 110-83. Mestscorende for Frøya ble Wayne Stewart Jr med 26 poeng.

Fire bortekamper igjen av 2021

For Frøya venter det nå fire bortekamper før det er en velfortjent juleferie. Allerede på søndag venter Tromsø Storm på bortebane. Neste helg går turen til Trondheim for å spille mot Nidaros Jets, før man siste helg før julen reiser en tur til østlandet for å spille mot Asker Aliens og Kongsberg Miners.