Bli medlem →

Sørger for at Frøya holder seg skadefri

Vitum Fysio skal denne sesongen sørge for at Frøya kan alltid stille skadefri og være i topp fysisk tilstand under kampene.


Frøya basket og Vitum Fysioterapi har denne sesongen inngått en avtale om å samarbeide. Vitum skal spesielt følge Firi-laget på kampdagene, og samtidig har alle medlemmer i Frøya Basket 10% avslag på behandling hos Vitum Fysio. Daglig leder Sonia Ibrahim Nilsen skal være med klubben på alle hjemmekampene denne sesongen.

– Vi kjenner Sonia som en dyktig fysioterapeut som tar godt vare på spillerne våre. Dette er med på å holde Frøya både friske og profesjonelle slik at vi kan holde høyt nivå på det vi driver med, sier hovedtrener Baard Stoller.


Vitum fysioterapi åpnet dørene første gang september 2018. Bedriften holder til på Laksevåg senter i helt nye, flotte lokaler. Vitum er en privatpraktiserende klinikk, som betyr at du betaler behandlingen selv, men får time på dagen om du ønsker det.


I tillegg har de avtaler med flere forsikringsselskap, så dersom du har helseforsikring hos DNB, Codan, Tryg, Gjensidige, Protector eller Storebrand kan du få dekket behandling hos Vitum Fysioterapi.

– Det har vært kjempespennende å få være med Frøya Basket til nå. Å drive med fysioterapi for idrettslag er en veldig takknemlig jobb, for idrettsutøvere er alltid interessert i å gjøre det som skal til for å komme ut på banen igjen. Guttene på Firi-laget til Frøya er en både seriøs og veldig trivelig gjeng, så det skal bli en fryd å få følge dem denne sesongen! Frøya basket satser jo åpenbart på å gjøre basket til en trygg og inkluderende sport, så jeg håper jeg kan bidra til det ved å tilby fysioterapi til alle klubbens medlemmer - ikke bare Firi-laget, sier daglig leder, Sonia Ibrahim Nilsen


Du kan bestille time hos Vitum fysioterapi via nettsidene deres: https://vitumfysio.no/