Bli medlem →

Seriegullet kom hem

Før kampen visste alle hva som gjaldt. Med seier ville vi bli seriemester for første gang på 10 år. Og seier ble det.

Centrum Tigers stilte dessverre med et svært redusert mannskap men ga alt gjennom hele kampen. Det resulterte likevel i en komfortabel seier for hjemmelaget og at samtlige Frøyaspillere fikk mange minutter.

Etter 40 minutter med basketball viste scoreboarden 107-50 og seriemesterskapet var sikret på en svært overbevisende måte. Wayne Stewart og Cam Gregory herjet med dunker og blokker i tillegg til fartsfylt basketball fra samtlige på laget.