Bli medlem →

Før kampen: Frøya - Ammerud

Ammerud ligger på 8. plass i Firi-ligaen men taper sjeldent med mer enn noen få poeng, Ammeruds "big three" er mye av grunnen til dette. De snitter på tilsammen 63 poeng og 23 returer per kamp. Alle tre er blant ligaens mest effektive spillere.

Mustapha Dibba, Amos Dwayne Harris og Jordan Session, det er bare å lære seg disse navnene først som sist. De scorer, tar returer, blokker og gjør livet surt for alle sine motstandere i Firi-ligaen. Det blir en tøff oppgave for gjengen fra Melkeplassen å stoppe disse tre.

Harris er en av Ammeruds store stjerner. Her stoppes han effektivt av Stewart Jr og Lamo


Forrige gang Frøya møtte Ammerud, gikk vi ut i 32-12 ledelse etter første periode. Men Ammerud giret opp og kom knallsterkt tilbake i andre periode. Til pause var vi bare tre poeng foran. Kampen levde hele veien inn men vi klarte tilslutt å ro seieren i land med 90-78. De grønne fra Oslo øst er med andre ord ingen lettvekter og vi tror dette kommer til å bli en tøff og underholdende kamp.

Johan Flaa blir en viktig spiller i kveldens kamp mot Ammerud


Vi kommer fra en sterk borteseier mot Gimle og har med det fått en god start på 2022.
Nå handler det om å fortsette denne gode starten. Det har kun vært tre treninger siden forrige kamp og Ammerud spilte så sent som i går borte mot Fyllingen. Det ble et nervedrama der Ammerud tapte så knapt som med tre poeng.

Kveldens kamp er allerede utsolgt da man kun har mulighet til å ha 45 tilskuere i hallen. Dette er på grunn av restriksjoner mtp smitte. Kampen sendes heldigvis på direkte på TV2 Play. Hoppball 17:00.

Matchups å se opp for i kampen:

Cam Gregory VS Jordan Session
Juan Ferrales VS Amos Dwayne Harris
Wayne Stewart Jr VS Mustapha Dibba