Bli medlem →

Portugisisk stjerneskudd blir ny Frøyatrener

Hugo Salgado er ansatt som ny Frøyatrener for sesongen 2022/23.


Salgado er bare 34 år men har allerede en solid erfaring som hovedtrener. Etter to sesonger på nivå to i Portugal ble han i 2017 signert av SC Lusitania på øverste nivå. Han ble dermed den yngste portugisiske treneren i ligaen noensinne. Etter fire år på toppnivå reiste han Island hvor han har jobbet med Akranes på nivå to. Der jobbet han både med å utvikle herrelaget i tillegg til å være koordinator for klubbens ungdomssatsning.

Salgado er kjent for å være en god taktikkerNå er han altså klar for Frøya og skal være en viktig brikke i vår videre satsning. Han skal ha ansvar for ligalaget, i tillegg til satsningslaget vårt i 1. divisjon og U19G.

Interessen for å være trener fikk han allerede som 16 åring og har trent yngre lag siden. Både ved siden av spillerkarrieren og etter at han tok steget opp og ble profesjonell coach.

Lidenskapelig opptatt av det både på og utenfor banen, her fra tiden i Terceira Basket


Hugo er en hardtarbeidende og offensiv coach som vet hva som kreves for å utvikle unge spillere og lag. Han har en mastergrad i kommunikasjon og har høyeste trenerutdanning fra Portugal.

Han beskrives av tidligere spillere som lidenskapelig og faglig dyktig, i tillegg til å være en trener som vet å få det beste ut av spillerne sine.Vi gleder oss til å bli kjent med Hugo Salgado og vi ser frem til å jobbe med han!Velkommen til Frøya!