Bli medlem →

Vellykket tip-off, nå er det seriestart!

Lørdags kveld inviterte Frøya basket til tip-off foran åpningskampen mot Fyllingen på søndag klokken 15:00.


Med rett i underkant av 100 mennesker på plass i hallen var det god stemning, og høy konkurransefaktor da Frøya inviterte til åpning foran Firi-ligaen settes i gang for Frøya. Blant konkurransene var det blant annet turneringer for både store og små, samt tre poengs-konkurranser.

De minste fikk spille med de største


Styremedlem Alexander Løseth sier følgende om tip-off kvelden: Det er første gang vi kjører denne typen arrangement i Frøya. Vi har et ønske om å skape en følelse av tilhørighet for alle som er i, eller rundt klubben. Vi ønsker å skape gode relasjoner mellom våre medlemmer, om du spiller på ligalaget eller spiller nano basket så har du en like viktig plass i klubben vår. Vi sitter igjen med en følelse av at vi ser starten på noe bra, dette ga definitivt mersmak!

Den nye hærføreren - Juan Ferrales blir en viktig brikke


Nå er både tilskuere og spillere klare for helgens virkelig store begivenhet. Frøya møter Fyllingen i Frøya Arena klokken 15.00 på søndag, og sesongen går i gang med et skikkelig derby.

– Det skal bli godt å komme i gang med seriekamper etter et langt opphold. Vi gleder oss til å møte en av våre argeste konkurrenter og ser frem mot det som blir en knalltøff batalje, sier Coach Stoller.

Billetter til kampen kjøper du her:

https://froyabasket.hoopla.no/